Masoor Dal I Zupa Marchewkowa Z Nerkowcem I Kolendrą Pistou

Masoor Dal I Zupa Marchewkowa Z Nerkowcem I Kolendrą Pistou
Masoor Dal i zupa marchewkowa z nerkowca i kolendry Pistou jest bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 563 kalorie. Jest idealny do Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kolendry, cztery kawałki, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać orzechy nerkowca można śledzić to danie główne z Pieczone jabłka z żurawiną i nerkowcami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj masoor dal, jak zrobić cały masoor dal lub sabut masoor dal, Kremowa Zupa Z Kalafiora Marchewki Nerkowca, oraz Zupa Z Marchwi Kolendrowej dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia66
Magazyn