Marynowany Smak Zielonych Pomidorów
Marynowany zielony pomidor smak może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 36 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 128. Za 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka nasion selera, cukru, papryki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Fasolka szparagowa z marynowaną cebulą, Fasolka szparagowa z marynowaną cebulą, oraz Smak Zielono-Pomidorowy.
Instrukcje
Pokrój pomidory, cebulę i paprykę w ćwiartki. W robocie kuchennym przykryj i przetwarzaj warzywa partiami, aż zostaną drobno posiekane. Dodaj sól. Podziel mieszankę między dwa sitka i umieść każdy nad miską.
Umieść warzywa w garnku; dodaj ocet, cukier, nasiona selera i gorczycę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 30-35 minut lub do zgęstnienia.
Ostrożnie włóż gorącą mieszankę do gorących słoików z kuflem, pozostawiając 1/2 cala. przestrzeń nad głową.
Usuń pęcherzyki powietrza; wytrzyj felgi i wyreguluj pokrywy. Przetwarzaj przez 15 minut w puszce z wrzącą wodą.