Marynowane wiśnie w czerwonym occie winnym z cynamonem
Marynowane wiśnie w czerwonym occie winnym z cynamonem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 103 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka liści laurowych, ziaren pieprzu, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 14%. Spróbuj Marynowane Jaja Przepiórcze-Ocet Winny Czerwony, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Wiśnie Z Octem Balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wiśnie umyć i osuszyć. Każdą z wiśni przekłuć kilka razy widelcem; odstawić na bok.
Umieść ocet i pozostałe składniki w rondlu nonaluminum; doprowadzić do wrzenia, mieszając, aby rozpuścić cukier. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Wyjąć z ognia; odstawić na 30 minut. Przecedzić mieszaninę octu przez sito nad miską; wyrzucić ciała stałe. Powrót mieszaniny octu do patelni; doprowadzić do wrzenia.
Łyżka wiśni do gorących słoików; przykryć gorącą mieszaniną octu, pozostawiając 1/4-cala przestrzeni głowy. Przykryj słoiki z metalowymi pokrywkami; przykręć taśmy. Super. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 tygodnie przed podaniem.