Marynowana wołowina z Iowa
Potrzebujesz bezglutenowego, bezmlecznego, przyjaznego dla mapy żywności i całego dania głównego składającego się z 30 sztuk? Marynowana wołowina z Iowa może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 369 kalorii, 33 g białka i 26 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 osobom. Za 1,77 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Mieszanka octu winnego estragonu, oliwy z oliwek, środka zmiękczającego mięso i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 52%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Brokuły z wołowiną - Iowa Girl Eats, Lżejsza pomarańczowa wołowina i brokuły - Iowa Girl Eats i Lżejsza pomarańczowa wołowina i brokuły - Iowa Girl Eats.
Instrukcje
Obficie nakłuj mięso widelcem; obrócić mięso i ponownie nakłuć. W dużej, zamykanej plastikowej torbie połącz ocet, olej, mieszankę sosu sałatkowego i zmiękczacz do mięsa, jeśli to konieczne.
Dodaj pieczeń; zamknij torbę i przejdź do płaszcza. Przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub przez noc, często obracając.
Grilluj na średnim ogniu przez 6-9 minut z każdej strony lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądaną konsystencję.