Przepis marynowana sałatka może być wykonana w około 23 godziny i 35 minut. Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis serwuje 8 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 233 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. 9 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jeśli masz pod ręką groszek, fasolkę szparagową, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 44%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Marynowana Sałatka, Sałatka Z Marynowanej Fasoli, oraz Szybka Marynowana Sałatka.
Instrukcje
1
Wymieszaj groszek, kukurydzę, fasolkę szparagową, pimentos, seler, paprykę i cebulę.
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
2
W rondelku na średnim ogniu wymieszaj cukier, czarny pieprz, sól, olej i ocet. Doprowadzić do wrzenia i polać sałatką; dobrze wymieszać, aby pokryć. Wstaw do lodówki na 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować winnic Willamette Valley Dijon Clone Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 22 dolarów za butelkę.
Willamette Valley Vineyards Dijon Clone Chardonnay
Nos otwiera się aromatami cytryny, gruszki, orzecha laskowego i miodu. Bukiet przechodzi w kremowy, średnio mocny łyk, oferując smaki pomarańczy, słodkiej śmietany, wanilii, karmelu i goździków. Równoważenie kwasowości pozostawia wino orzeźwiające, z trwałym wykończeniem i idealne do parowania potraw.Połącz z bogatymi daniami z owoców morza, takimi jak grillowane krewetki lub krewetki z owoców morza, ciasto z kurczaka lub kremowe zupy, dania z ryżu lub ziemniaków, świeże sałatki z winegretami i twarde sery, takie jak starzony Biały cheddar.