Marynowana polędwica wołowa

Marynowana polędwica wołowa
Potrzebujesz bezglutenowego, bezmlecznego i דל פחמימות,znego dania głównego? Marynowana polędwica wołowa może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 39 g białka, 46 g tłuszczu i łącznie 591 kalorii. Za 6,22 USD za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Udaj się do sklepu i kup sos sojowy, 5 ząbków czosnku, sos pieprzowy i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 65%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują marynowaną polędwicę wołową, steki z polędwicy wołowej marynowanej w kawie i kanapki z polędwicy wołowej marynowanej w koniaku z kremem chrzanowym.

Instrukcje

1
W misce połącz pierwsze dziewięć składników; Dobrze wymieszać. Przykryj i przechowuj w lodówce 1 filiżankę do posmarowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Wlać pozostałą marynatę do dużej zamykanej plastikowej torby; dodać liść laurowy i polędwicę. Zamknij torebkę i obróć do płaszcza; przechowywać w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Odcedź i wyrzuć marynatę oraz liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
4
Połóż polędwicę na ruszcie w płytkiej brytfance.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 425° przez 55-60 minut lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądaną konsystencję (w przypadku mięsa średnio wysmażonego termometr do mięsa powinien wskazywać 145°; średni – 160°; dobrze wypieczony – 170°), często polewając zarezerwowaną marynatą. odstawić na 15 minut przed pokrojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn