Marynata południowo-zachodnia może być tylko marynatą, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 1 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja zawiera 511 kalorii, 1G białka, oraz 54g tłuszczu. Mieszanka soku pomarańczowego, jalapeño, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwy Southwestern Grillowany kurczak Rub i marynata, Southwestern Rachel Sandwich with Southwestern Slaw: Boar ' s Head Boldest Bracket Challenge, oraz Marynata IPA dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz składniki w dużej plastikowej torebce zamykanej, płytkiej misce lub naczyniu do pieczenia.
Dodaj 2 funty drobiu, mięsa, owoców morza, lub warzyw i przechowywać w lodówce, pokryte, co najmniej 20 minut i do nocy. (W przypadku ryb i przegrzebków marynować nie dłużej niż 15 minut lub mogą stać się papkowate.) Obracać pokarm od czasu do czasu, aby wszystkie powierzchnie były narażone na działanie marynaty.Przed gotowaniem wyjmij jedzenie z pojemnika i strząśnij nadmiar płynu.Gotować na lekko naoliwionym grillu do pożądanej doneness.Wskazówki: chociaż można marynować żywność w prawie każdym rodzaju pojemnika (ale unikać reaktywnych metali, takich jak nieotynkowane aluminium i żeliwo), najlepiej jest użyć plastikowych torebek zamykanych o pojemności 1 galona. Pozwalają one płynowi całkowicie otaczać pokarm, zapewniając lepsze wchłanianie. Poza tym sprzątanie to pestka.Wrzuć marynatę po namoczeniu w niej surowego mięsa. Mieszanina może być zanieczyszczona bakteriami.Najlepiej z: piersi kurczaka bez kości, stek flanka, kotlety wieprzowe, przegrzebki, mahimahi, papryka, Kabaczek i cukinia.