Marynata Mango i mięta to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 10 porcjami. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako marynata i odbywa się w mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, krewetki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Mango Pudhina Thogayal (bez kokosa) / surowe liście Mango i mięty Thuvayal - South Indian Lunch s, Melasa z granatu i marynata miętowa, oraz Udka z kurczaka w marynacie z mango Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W blenderze połącz wszystkie składniki. Mieszaninę Puree przez 30 sekund.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać do plastikowej torby z zamkiem błyskawicznym, dodać krewetki i marynować przez 1 godzinę w lodówce.