Marynata Do Steków
Marynata ze stekami może być tylko marynatą, której szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 287 kalorii, 25g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jeśli masz SOS barbeque, czosnek pieprz przyprawa, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Marynata do steków i Ale Meat-ciesz się stekiem steakhouse w domu, Najlepsza Marynata Do Steków, oraz Marynata Do Steków.
Instrukcje
W średniej misce, wymieszać sos Worcestershire, sos sałatkowy w stylu włoskim, czosnek pieprz przyprawa, i sos barbeque.
Umieść mięso w marynacie i obróć do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Szczotka grilla lekko z olejem, aby zapobiec przywieraniu.
Steki umieścić na grillu i wyrzucić marynatę. Steki z grilla 10 minut z każdej strony, lub do pożądanej doneness.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.