Asian Ginger Grill marynata może być tylko marynata szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 63 grosze za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz korzeń imbiru, nasiona sezamu, olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Marynata Do Grilla Make-Me-Crazy, Marynata do kotletów wieprzowych Victoryred do grilla, oraz ad Spatchcocking kurczaka do grilla z marynatą z sosem sojowym czosnkowym #grill4flavor dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubić razem sos sojowy, ocet ryżowy, miód, olej sezamowy, czosnek, imbir, zielona cebula, nasiona sezamu i pieprz, aż miód się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Ryżowy
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Szklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
8 (U-12) Krewetek
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. De Morgenzon Reserve Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.