Marynata Do Czerwonego Wina

Marynata Do Czerwonego Wina
Marynata z czerwonego wina może być tylko marynatą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 0g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soku z cytryny, oliwy z oliwek, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marynata Do Czerwonego Wina, Marynata Wołowa Z Czerwonego Wina, oraz Marynata do wina i ziół dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W niereaktywnej misce połącz wino, oliwę z oliwek, sok z cytryny i oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać pożądane mięso i przykryć. Marynować w lodówce przez 1 godzinę lub przez noc, okazjonalnie zmieniając mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn