Marynata czosnkowo-burgundzka

Marynata czosnkowo-burgundzka
Rumiana marynata czosnkowo-burgundzka może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury marynaty. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 17 kalorii. Ten przepis służy 16. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać estragon, wino, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Haricots Verts Z Brązowym Czosnkiem, Brukselka z brązowym czosnkiem, oraz Haricots Verts z brązowym czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w małej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj czosnek; smażyć 5 minut lub do brązowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
3
Wyjąć z ognia; wymieszać z winem, sosem sojowym i estragonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
EstragonEstragon
WinoWino

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn