Marynata Czosnkowa Imbirowa

Marynata Czosnkowa Imbirowa
Imbir czosnek marynata może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury marynaty. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 28 kalorii. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać gingerroot, sherry, sos sojowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Marynata Czosnkowa Imbirowa, Grillowane polędwiczki z indyka z marynatą imbirowo-czosnkową, oraz Sezam Czosnek Imbir Limonka SOS Zanurzeniowy Lub Marynata.

Instrukcje

1
Wymieszaj wszystkie składniki w płytkim szklanym naczyniu lub zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności.
2
Dodaj 1 do 2 funtów wołowiny bez kości, wieprzowina, kurczak lub ryby; włączyć płaszcz z marynatą. Przykryć naczynie lub worek uszczelniający i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
WołowinaWołowina
RybyRyby
WieprzowinaWieprzowina
3
Mięso wyjąć z marynaty; marynata rezerwować. Mięso grillujemy według życzenia, od czasu do czasu polewając marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Podgrzać pozostałą marynatę do wrzenia; zagotować i wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
5
Podawać z grillowanym mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn