Marshmallow Pops
Marshmallow Pops może być tylko deser szukasz. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. Ten przepis służy 12. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladowe ciasteczka kanapkowe, regularne pianki, posypki, takie jak, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Marshmallow Pops, Marshmallow Pops, oraz Marshmallow Fun Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: 12 patyczków do lizaków (sprzedawanych w sklepach rzemieślniczych)
Czekoladę lub białą (lub obie) kora migdałowa roztopić w podwójnym kotle (stopić je osobno, jeśli używasz obu). Następnie rozpuść niebieskie i pomarańczowe Wafle do topienia cukierków osobno w podwójnych kotłach. Mieszać je wszystkie, aż będą ładne i gładkie. To będą twoje piankowe powłoki.
Jeden po drugim zanurz końcówkę każdego patyczka lizaka w jednej z powłok. Następnie włóż ten koniec patyka do pianki, aż nie będzie aż do końca. Powtórz z resztą pianek, stojąc je w górę, jak idziesz.
Następnie rzuć każdą piankę w wybraną powłokę, a następnie delikatnie dotknij drążka po stronie podwójnego kotła, aby pozbyć się nadmiaru. Używając palców, posyp wybraną polewę na całej powłoce. Dla wersji rocky road, zanurzyć w czekoladzie i roll w posiekanych orzechów pekan. Aby uzyskać wersję s ' more, zanurz się w czekoladzie i zawijaj w okruchach krakersów Grahama. Dla wersji ciastka i śmietany, zanurzyć w białej czekoladzie i zwijać w zmiażdżonej czekolady ciasteczka kanapkowe.
Ustaw pops stick-side na kawałku woskowanego papieru lub przyklej je do pianki kwiaciarskiej, która sprawia, że kwiaty stoją.