Niskotłuszczowe Candy Bar Angel Cake
Niskotłuszczowe Candy Bar Angel Cake to bezglutenowe przepis z 12 porcjami. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 62 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Mieszanka angel food Cake mix, bitą polewą, pudding instant wielkości czekolady mlecznej i nadzienie ciasto, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Spróbuj Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej, oraz Candy Cane Angel Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Upiec i schłodzić ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla angel food Cake pan (tube pan).
Zdjąć z patelni. Podziel ciasto poziomo, aby 2 warstwy. (Aby podzielić, zaznacz stronę ciasta wykałaczkami i pokrój długim, ząbkowanym nożem.)
Ubić mleko i pudding i ciasto nadzienie (suche) w dużej misce, za pomocą trzepaczki lub ręcznego trzepaczka, aż do wymieszania. Złożyć ubitą polewą.
Połowę masy czekolady rozłożyć między warstwami ciasta, pozostałą masę rozłożyć na wierzchu. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Posypać cukierki na wierzchu ciasta tuż przed podaniem. Przechowywać w lodówce pozostałe ciasto.