Marokański Kuskus Faszerowane Papryki

Marokański Kuskus Faszerowane Papryki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać marokański kuskus faszerowane papryki spróbować. Jedna porcja zawiera 455 kalorii, 12g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz kuskus, kolendrę, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać suszone wiśnie, można śledzić to danie główne z Homemade Berry Granola Parfaits jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Marokański Kuskus Faszerowany Squash, Marokańska Quinoa Faszerowana Czerwona Papryka, oraz Papryka nadziewana w stylu marokańskim dla dwojga dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. w małej misce wymieszaj rodzynki, wiśnie i morele; przykryj sokiem pomarańczowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
MorelaMorela
CzereśnieCzereśnie
RodzynkiRodzynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Odstawić 20 minut; spuścić.
3
W międzyczasie Usuń wierzchołki, nasiona i membrany z papryki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
NasionaNasiona
4
W rondlu 2-ćwiartkowym rozgrzać bulion, wodę i skórkę pomarańczową do wrzenia. Wmieszać kuskus; zdjąć z ognia. Przykryć; odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
KuskusKuskus
BulionBulion
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Puszysty kuskus widelcem. Wymieszaj mieszankę suszonych owoców, cebulę, kolendrę, miętę, sól i pieprz. Odstawić 2 łyżki sera; pozostały ser dodać do mieszanki kuskusu. Łyżka do papryki. Stań w pozycji pionowej na 8-calowej kwadratowej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PaprykaPapryka
Suszone OwoceSuszone Owoce
KolendraKolendra
KuskusKuskus
SerSer
CebulaCebula
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec 15 minut lub aż papryka będzie chrupiąca-delikatna i farsz jest gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Posypać serem nadziewanym papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
SerSer
8
Piec 1 do 2 minut dłużej lub aż ser zacznie się topić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn