Marinara Meatball Subs
Marinara Meatball Subs może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 21g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 16. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz bułki hoagie, bułka tarta, sos marinara, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to Marinara Meatball Subs, Meatball Subs, oraz Meatball Subs.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Połącz jajka, bułkę tartą, cebulę, czosnek, włoskie przyprawy, sól i pieprz w dużej misce.
Dodać mieloną wołowinę i 1/4 szklanki startego parmezanu; wymieszać do połączenia. Uformować w 48 klopsików.
Umieść klopsiki na patelni do pieczenia o wymiarach 15x10x1 cali.
Piec przez 20 minut lub aż termometr do mięsa zarejestruje 160 stopni F.
Odcedzić klopsiki na prześcieradłach czystych ręczników papierowych.
Połączyć sos marinara i gotowane klopsiki w 4-do 6-Quart patelni.
Podgrzać na średnim ogniu, aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu. Łyżka gorących klopsików i sosu do bułek. Top klopsiki z pozostałym sosem.
Posypać 1/2 szklanki startego parmezanu na klopsiki.
Odstawić na 2 minuty przed podaniem.
[Wskazówka dotycząca CZYSZCZENIA: gdy blat kuchenki jest chłodny, wycierać wszelkie wycieki chusteczkami do dezynfekcji Clorox®*.]