Marinara Meatball Subs

Marinara Meatball Subs
Marinara Meatball Subs może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 21g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 16. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz bułki hoagie, bułka tarta, sos marinara, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to Marinara Meatball Subs, Meatball Subs, oraz Meatball Subs.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz jajka, bułkę tartą, cebulę, czosnek, włoskie przyprawy, sól i pieprz w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
Bułka TartaBułka Tarta
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
CebulaCebula
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać mieloną wołowinę i 1/4 szklanki startego parmezanu; wymieszać do połączenia. Uformować w 48 klopsików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
Mielona WołowinaMielona Wołowina
KlopsikiKlopsiki
4
Umieść klopsiki na patelni do pieczenia o wymiarach 15x10x1 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec przez 20 minut lub aż termometr do mięsa zarejestruje 160 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
6
Odcedzić klopsiki na prześcieradłach czystych ręczników papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
7
Połączyć sos marinara i gotowane klopsiki w 4-do 6-Quart patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MarinaraSos Marinara
KlopsikiKlopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Podgrzać na średnim ogniu, aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu. Łyżka gorących klopsików i sosu do bułek. Top klopsiki z pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
SOSSOS
RolkaRolka
9
Posypać 1/2 szklanki startego parmezanu na klopsiki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
KlopsikiKlopsiki
10
Odstawić na 2 minuty przed podaniem.
11
[Wskazówka dotycząca CZYSZCZENIA: gdy blat kuchenki jest chłodny, wycierać wszelkie wycieki chusteczkami do dezynfekcji Clorox®*.]
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia8
Magazyn