Makaron Z Zielonymi Pomidorami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z zielonych pomidorów. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.5 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 423 kalorie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 41 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka cebuli, pomidorów, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pomidorowy Makaron Toss, Zielona fasola, winogrono i makaron wrzucić, oraz Pomidorowo-Sezamowy Makaron.
Instrukcje
Na dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, i saute do miękkości. Wymieszać z zielonymi pomidorami i doprawić do smaku solą i pieprzem. Zmniejszyć ogień do średnio niskiego i gotować przez około 10 minut.
Tymczasem w dużym garnku wrzącej osolonej wody gotować makaron aż al dente.
Wrzucić makaron z pomidorami. Top z pokruszonym serem feta.