Pokrojona Bagietka z masłem czosnkowo-Pietruszkowym
Rozdarta Bagietka z masłem czosnkowo-Pietruszkowym jest Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, masło, do 2 ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czosnek i pietruszka masło krewetki, Grillowane steki Rib-eye z masłem Pietruszkowo-czosnkowym, oraz Zapiekane przegrzebki z masłem czosnkowo-Pietruszkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 łyżkę masła rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż zmięknie, ale nie brązowy, 1 do 2 protokół.
Ochłoń. Następnie wymieszaj to masło czosnkowe z pozostałym masłem w małej misce. Wymieszać natkę pietruszki, oliwę z oliwek, sól i pieprz.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rip otwórz bagietkę wzdłuż, tak, że otwiera się jak książka, ale nie jest całkowicie rozerwany na pół. Wnętrze bagietki posmarować masłem czosnkowym. Owiń bagietkę w folię aluminiową i piec do ogrzania przez, 10 do 12 protokół.