Cielęcina panierowana z pomidorami, szpinakiem i cytryną
Cielęcina panierowana z pomidorami, szpinakiem i cytryną wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 384 kalorie, 33g białka, oraz 11g tłuszczu. Na $3.8 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli, oliwy z oliwek, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Spróbuj Pomidory Ze Szpinakiem, Ciasto Polenta z Podsmażonymi pomidorami, szpinakiem i gotowanym jajkiem, oraz Kotlety Cielęce Panierowane Z Sałatką Tricolor dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2
Umieść jajka w innym płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Umieść suchą bułkę tartą w innym płytkim naczyniu.
Cielęcinę posypać 1/2 łyżeczki soli i czarnego pieprzu. Pracując z 1 kotletem na raz, pogłębiać cielęcinę w mące, obracając się, aby pokryć drugą stronę; strząsnąć nadmiar mąki. Cielęcinę zanurz w jajku, a następnie zanurz w mieszaninie bułki tartej.