Marchew Imbir Zupa Kokosowa
Marchew imbir zupa kokosowa jest bezglutenowe, całe 30, i wegańskie zupa. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś marchew, cebulę, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Kokosowo-Marchewkowo-Imbirowa, Zupa Z Marchwi Kokosowej Imbirowej, oraz Wegańska Marchewkowa Imbirowa Zupa Kokosowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bulion ugotować w dużym, ciężkim rondlu, zmniejszając go o połowę, aby skoncentrować smaki.
Rozgrzać olej w średniej patelni.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 3 do 5 minut, lub aż cebula jest półprzezroczysta.
Dodaj imbir, ziemniaki, i marchew; przykryć i gotować 5 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj mleko kokosowe i paprykę; przykryć i gotować 5 Więcej minut.
Dodać zredukowany bulion do mieszanki warzywnej; doprawić pieprzem. Przykryć i gotować, aż wszystkie warzywa będą miękkie.
W blenderze lub robocie kuchennym, zupa puree w małych partiach, aż będzie gładka. Dostosuj przyprawy.
Podawać w ciepłych miseczkach do zupy.
Dekoruj jabłkiem lub kostką gruszki, w razie potrzeby.
Udekoruj kombinacją szalotki i posiekanej świeżej pietruszki lub kolendry.