Mandarin Orange Cream Pops

Mandarin Orange Cream Pops
Jeśli 36 centów za porcję spada w budżecie, Mandarin Orange Cream Pops może być niesamowite bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Ten przepis służy 6. Mieszanka sekcji pomarańczy mandarynki, skórka pomarańczowa, lody waniliowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placek Z Kremem Mandarynkowo-Pomarańczowym, Sparkling Mandarin Orange Cream Pie, oraz Orange Cream Pops dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kawałki mandarynki umieścić w blenderze i pulsować na puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynka Pomarańcza SekcjeMandarynka Pomarańcza Sekcje
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać lody i skórkę i pulsować, aż dobrze wymieszane. Łyżka mieszaniny do pop formy lub 3-uncji kubki papierowe. Przykryć i zamrozić do twardości. Wskazówka: połowę lodów waniliowych i dodać 1 szklankę pomarańczowy sorbet na niższą kaloryczność receptury.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Sorbet PomarańczowySorbet Pomarańczowy
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn