Mandarin Orange Cream Pops
Jeśli 36 centów za porcję spada w budżecie, Mandarin Orange Cream Pops może być niesamowite bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Ten przepis służy 6. Mieszanka sekcji pomarańczy mandarynki, skórka pomarańczowa, lody waniliowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placek Z Kremem Mandarynkowo-Pomarańczowym, Sparkling Mandarin Orange Cream Pie, oraz Orange Cream Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kawałki mandarynki umieścić w blenderze i pulsować na puree.
Dodać lody i skórkę i pulsować, aż dobrze wymieszane. Łyżka mieszaniny do pop formy lub 3-uncji kubki papierowe. Przykryć i zamrozić do twardości. Wskazówka: połowę lodów waniliowych i dodać 1 szklankę pomarańczowy sorbet na niższą kaloryczność receptury.