Malted Milk Ball Chocolate Mousse

Malted Milk Ball Chocolate Mousse
Mus czekoladowy ze słodowanego mleka może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 648 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru granulowanego, wanilii, mlecznej czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 94 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Cienkie i chrupiące ciasteczka czekoladowe ze Słodowanym mlekiem, Malted Milk Ball Ice Cream Pie, oraz Malted Milk Ball Sundae dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 1/4 szklanki śmietany i słodowanego mleka w proszku w małym rondlu na średnim ogniu, mieszając, tylko do rozpuszczenia mleka w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko W ProszkuMleko W Proszku
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Przenieść do średniej miski. Schłodzić do całkowitego ostygnięcia, około godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Roztopić czekoladę mleczną w kuchence mikrofalowej lub w misce ustawionej na patelni gotującej się wody, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada MlecznaCzekolada Mleczna
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Odstawić do ostygnięcia, aż tylko lekko ciepłe.
5
Za pomocą miksera wyposażonego w mocowanie bicza ubijaj schłodzoną śmietanę słodowaną do miękkiego piku. Złożyć w roztopionej czekoladzie aż do połączenia. Łyżka do serwowania potraw i schłodzić do Ustawienia, około godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Gotowe do podania, ubić pozostałe 3/4 szklanki śmietany na średniej prędkości z cukrem i wanilią do miękkiego szczytu, a następnie łyżką na wierzch musów. Top posiekane kulki słodowanego mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kulki Z Mleka SłodowanegoKulki Z Mleka Słodowanego
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn