Malted Milk Ball Chocolate Mousse
Mus czekoladowy ze słodowanego mleka może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 648 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru granulowanego, wanilii, mlecznej czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 94 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Cienkie i chrupiące ciasteczka czekoladowe ze Słodowanym mlekiem, Malted Milk Ball Ice Cream Pie, oraz Malted Milk Ball Sundae dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 1/4 szklanki śmietany i słodowanego mleka w proszku w małym rondlu na średnim ogniu, mieszając, tylko do rozpuszczenia mleka w proszku.
Przenieść do średniej miski. Schłodzić do całkowitego ostygnięcia, około godziny.
Roztopić czekoladę mleczną w kuchence mikrofalowej lub w misce ustawionej na patelni gotującej się wody, aż będzie gładka.
Odstawić do ostygnięcia, aż tylko lekko ciepłe.
Za pomocą miksera wyposażonego w mocowanie bicza ubijaj schłodzoną śmietanę słodowaną do miękkiego piku. Złożyć w roztopionej czekoladzie aż do połączenia. Łyżka do serwowania potraw i schłodzić do Ustawienia, około godziny.
Gotowe do podania, ubić pozostałe 3/4 szklanki śmietany na średniej prędkości z cukrem i wanilią do miękkiego szczytu, a następnie łyżką na wierzch musów. Top posiekane kulki słodowanego mleka.