Malinowy Placek Rabarbarowy
Malinowy placek rabarbarowy to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 146 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, maliny, ciasto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Malinowy Placek Rabarbarowy, Rabarbar Malinowy Placek, oraz Rabarbar Malinowy Placek dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć cukier, tapioka, sól i cynamon.
Dodać rabarbar i maliny; delikatnie wymieszać.
Linia a 9-in. Pie talerz z ciasta dolnej; wykończenia ciasto nawet z krawędzi.
Wlać nadzienie do skórki; kropka z masłem.
Rozwałkować pozostałe ciasto; zrobić kratkę. Wykończenie, uszczelnienie i krawędzie flet.
Piec w temperaturze 400° przez 30 minut.
Wyjąć folię; piec 5-10 minut dłużej lub do momentu, gdy ciasto będzie złociste i nadzienie będzie bąbelkowe. Brzegi przykryć folią w ciągu ostatnich 15 minut, aby w razie potrzeby zapobiec przerostowi.