Malinowy Drobiazg

Malinowy Drobiazg
Malinowy drobiazg to Szkocki przepis, który służy 10. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 416 kalorii, 7G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Mieszanka liści mięty, sól, sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Malinowy Drobiazg, Malinowy Drobiazg, oraz Malinowy Drobiazg dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać 1/2 szklanki cukru, skrobi kukurydzianej i soli w rondlu 3-quart. Stopniowo mieszaj z mlekiem i sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę. Stopniowo mieszaj co najmniej połowę gorącej mieszaniny do żółtek, a następnie ponownie mieszaj do gorącej mieszaniny w rondlu. Zagotować i wymieszać 1 minutę; zdjąć z ognia. Wymieszać z masłem i wanilią. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Rozłóż ladyfingers poziomo na pół; każdą połówkę rozłóż konfiturami malinowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MalinoweKonfitury Malinowe
Kupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietanąKupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietaną
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Warstwa 1/4 ladyfingers, pokroić boki w górę, 1 1/2 szklanki malin i połowę budyniu w 2-quart porcji miski. Powtórz warstwy raz używając pozostałych 1 1/2 szklanki malin. Ułóż pozostałe ladyfingers wokół krawędzi miski w pozycji pionowej z wyciętych boków w kierunku środka. (Może być konieczne, aby delikatnie złagodzić ladyfingers dół do budyniu o 1 cal, więc pozostają w pozycji pionowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Kupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietanąKupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietaną
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Ubij śmietanę do ubijania i 2 łyżki cukru w schłodzonej średniej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości do sztywności; rozłóż na deser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Posypać migdałami. Przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
7
Dekoruj dodatkowymi malinami i liśćmi mięty. Przykryć i przechowywać w lodówce pozostały deser.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn