Malinowe Paski Migdałowe
Paski Malinowo-migdałowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Za 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 4G tłuszczu i w sumie 97 kalorii. Ten przepis służy 16. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cukru cukierniczego, mleka, ciasta malinowego i nadzienia cukierniczego oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Paski Dżemu Malinowego, Paski Z Kurczaka Migdałowego, oraz Chrupiące Paski Migdałów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°. W małej misce ubij ciasto, mąkę i migdały, aż się połączą.
Rzuć w 13-1/2x2-in. prostokąt na nie natłuszczonej blasze do pieczenia.
Za pomocą drewnianego uchwytu łyżki zrób 1/4 cala.- głębokie wcięcie wzdłuż środka prostokąta.
Łyżka malinowa wypełnienie w wgłębienie.
Piec 8-10 minut dłużej lub do momentu, gdy ciasteczko będzie złotobrązowe. Ostudzić na patelni 2 minuty.
Wyjmij z patelni na deskę do krojenia; pokrój w poprzek na 16 plasterków.
Przenieś na ruszt. W małej misce wymieszaj pozostałe składniki, aż będą gładkie; skrop ciepłe ciasteczka.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Ruffino Prosecco wykonane z ekologicznych winogron. Ma 4,8 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Bukiet jest pachnący i pęka nutami owocowymi. Ma czyste aromaty jabłek, gruszek i cytrusów, którym towarzyszą nuty glicynii. Ostry, czysty i delikatny z drobnymi bąbelkami na podniebieniu. Intensywne smaki jabłka i brzoskwini prowadzą do przyjemnego wykończenia z utrzymującymi się nutami owocowymi i kwiatowymi.