Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj Maliny pomarańczowej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 1272 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.24 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ekstrakt z wanilii, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Malina Pomarańcz Trifle, Malinowy Drobiazg, oraz Malinowy Drobiazg.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Pokroić ciasto funta na dziewięć 3/4-calowe plastry i rozłożyć każdy plasterek z jednej strony z dżemem malinowym, wykorzystując cały dżem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy
Ciasto Funtowe
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Dżem
3
Umieść warstwę ciasta, dżem do góry, na dnie 2 1/2-do 3-quart szklanej miski do serwowania, cięcia kawałki, aby pasowały. Na wierzch nałożyć warstwę malin i kremu pomarańczowego. Powtórz warstwy ciasta, malin i kremu pomarańczowego, kończąc trzecią warstwą dżemu z ciasta na dół i malin.
Śmietanę ubić w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do ubijania. Kiedy zacznie gęstnieć, dodaj cukier i wanilię i kontynuuj ubijanie, aż utworzy sztywne szczyty. Udekoruj drobiazg bitą śmietaną. Drobiazg może siedzieć przez chwilę w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata Cytryna
Miód Cytrusowy
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Masło i 2 szklanki granulowanego cukru w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek przez około 5 minut lub do lekkiego i puszystego. Z mikserem na średniej prędkości, ubić jajka, po jednym na raz, i skórkę pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Skórka Pomarańczowa
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
W dużej misce przesiać razem mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. W innej misce, połączyć 1/4 szklanki soku pomarańczowego, maślanka, i wanilia.
Dodać mieszankę mąki i maślanki na przemian do ciasta, zaczynając i kończąc na mące. Podziel ciasto równomiernie między Patelnie, wygładzić blaty i piec przez 45 minut do 1 godziny, aż tester ciasta wyjdzie czysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Podczas pieczenia ciasta gotuj pozostałe 1/2 szklanki cukru granulowanego z pozostałym 1/2 szklanki soku pomarańczowego w małym rondlu na małym ogniu, aż cukier się rozpuści. Po zakończeniu ciasta pozostaw je do ostygnięcia przez 10 minut. Wyjmij je z patelni i umieść na stojaku do pieczenia nad tacą. Łyżka syrop pomarańczowy na ciasta i pozostawić do całkowitego ostygnięcia ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Drobna Sól Do Brzegów Szklanek
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
10
Aby polewać, połącz cukier cukierniczy i sok pomarańczowy w misce, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki