Makeover Red Velvet Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Makeover Red Velvet Cake. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Walentynki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z vanillana, mąkę z ciasta, sodę oczyszczoną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Red Velvet Cake Roll, Makeover Velvet Shrimp, oraz Red Velvet Tres Leches Tort {Red Velvet Week} podobnych receptur.
Instrukcje
Linia druga 9-w. okrągłe patelnie do pieczenia z pergaminem; papier pokryj sprayem do gotowania i posyp mąką. Odłóż na bok. W dużej misce ubić masło i cukier, aż się dobrze wymieszają.
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc dobrze po każdym dodaniu. Ubić w sosie jabłkowym, barwniku spożywczym, occie i wanilii.
Połącz mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól.
Dodać do mieszanki masła na przemian z maślanką.
Wlać do przygotowanych patelni.
Piec w temperaturze 350° przez 14-18 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.
Na lukier, w małym rondlu, mąkę i mleko ubić do gładkości. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty. Schłodzić do temperatury pokojowej. W małej misce, masło śmietany i cukru, aż lekkie i puszyste. Ubić w mieszance mąki i wanilii.
Rozprowadzić między warstwami i na wierzchu ciasta.