Make-Ahead Sour Cream ' N Chive puree Potatoes
Make-Ahead Sour Cream ' N Chive puree Potatoes może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 16 i kosztuje 61 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz masło, serek śmietankowy ze szczypiorkiem i cebulą, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Podobne przepisy to Make-Ahead kwaśna śmietana i szczypiorek puree ziemniaczane, Dodać Do Przodu Czosnek Ser Twarogowy Puree Ziemniaczane, oraz Make Ahead Puree Ziemniaczane.
Instrukcje
Spray 13x9-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; odstawić. W 4-ćwiartowym holenderskim piekarniku umieść ziemniaki; dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć ziemniaki. Przykryć i podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Dusić pokryte 20 do 25 minut lub aż ziemniaki będą miękkie; odcedzić. Potrząśnij ziemniakami w holenderskim piekarniku na małym ogniu do wyschnięcia.
Masuj ziemniaki, aż nie pozostaną żadne grudki.
Dodać śmietanę, śmietanę, sól i pieprz; wymieszać do dobrze wymieszanego. Łyżka do patelni. Przykryć szczelnie folią i przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny. (Aby upiec od razu, skropić masłem i piec 30 minut, dodając cebulę przez ostatnie 15 minut pieczenia.)
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Masło skropić ziemniakami. Przykryć i piec 30 minut.
Cebulę posypać ziemniakami.
Piec 15-20 minut dłużej lub aż ziemniaki będą gorące.