Makaroniki Kokosowo-Migdałowe

Makaroniki Kokosowo-Migdałowe
Makaroniki kokosowo-migdałowe to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 48 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako tani deser. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól, krem z kamienia nazębnego, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Makaroniki Migdałowo-Kokosowe, Makaroniki Kokosowo-Migdałowe, oraz Makaroniki Kokosowo-Migdałowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść pierwsze 3 składniki w dużej misce; ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodawać cukier, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć w kokosie i migdałach.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
KokosKokos
CukierCukier
4
Blachy do pieczenia przykryć papierem do pieczenia; zabezpieczyć taśmą maskującą. Kropla mieszanki kokosowej przez poziom łyżki stołowejpełnia na blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec w 300 przez 40 minut lub do wyschnięcia. Schłodzić na patelniach na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Uwaga: Przechowywać w szczelnym pojemniku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn