Makaron ze szparagami, pancettą i orzeszkami piniowymi

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu ze szparagami, pancettą i orzeszkami pinii. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 391 kalorii, 15g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz funta szparagów, oliwy z oliwek, czosnku i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: makaron ze szparagami, cytryną i orzeszkami piniowymi, Makaron z pancettą, brokułami lub brokułami i orzeszkami pinii, oraz Balsamiczna prażona cebula perłowa, szparagi i prażone orzeszki piniowe z makaronem z cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; dodać szparagi na patelnię w ciągu ostatnich 3 minut gotowania.
Posypać mieszankę makaronu z czosnkiem; powrót do patelni, i dobrze wrzucić.
Ułóż orzeszki piniowe w jednej warstwie na patelni z galaretką.
Piec w 400 przez 3 minuty lub do złotego i pachnącego, mieszając od czasu do czasu.
Miejsce w małej miseczce.
Zwiększenie temperatury pieca do 47
Ułóż pancettę na patelni z galaretką.
Piec w 475 przez 6 minut lub do chrupkości.
Połącz sok z cytryny, oliwę z oliwek, sól i pieprz, mieszając trzepaczką.
Mżawka nad mieszaniną makaronu; wrzucić dobrze do herbu.
Posypać orzeszkami piniowymi, pancettą i serem.