Jesienne Serniki Dyniowe
Jesienne serniki dyniowe to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Jesień. Mieszanka brandy, cukru, dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Serniki Dyniowe Oreo, Mini Serniki Dyniowe, oraz Bez Pieczenia Serników Dyniowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
W piekarniku 350 piec pekany na patelni o szerokości 8 lub 9 cali, często potrząsając, aż do lekko upieczonego, około 10 minut.
Wlać z patelni. Gdy ostygnie, wirować w blenderze lub robocie kuchennym, aż drobno zmielone.
Pędzel do 10 patelni (4 1/2 po. szeroki z wyjmowanymi felgami; Patrz uwagi) z roztopionym masłem.
Posypać 2 łyżki mielone tosty pekan na dnie każdej patelni. Zestaw Patelnie nieco od siebie na 2 blachy do pieczenia (14 przez 17 w.).
W misce, z mikserem na średniej prędkości, ubić ser śmietankowy, aby wymieszać z 2/3 szklanki cukru, 2 łyżki brandy i 2 łyżki syropu klonowego.
Dodaj jajka, dynię, śmietanę, cynamon, zmielony imbir i gałkę muszkatołową; wymieszaj, a następnie ubijaj, aż dobrze się wymieszasz. Patelnie tarty napełnij równo sernikiem.
Piec w piekarniku 325, aż Centra nie potrząsną, gdy patelnie są delikatnie wstrząśnięte, 20 do 25 minut.
Tymczasem w małej misce wymieszaj pozostałą 1/2 szklanki posiekanych orzechów pekan i skrystalizowanego imbiru.
W innej misce wymieszaj śmietanę z pozostałymi 2 łyżkami cukru, 1 łyżką brandy i 1 łyżką syropu klonowego. Łyżkę wymieszać równo na serniki i rozprowadzić na poziomie.
Posypać mieszanką pekan-imbir równo na kwaśną śmietanę.
Powrót tarty do piekarnika i piec do twardej śmietany polewa lekko, około 10 minut.
Przenieść do stojaka i ostudzić co najmniej 30 minut.
Podawać na ciepło lub przykryć szczelnie, nie dotykając wierzchołków, i schłodzić do zimna, co najmniej 2 godziny lub do 1 dnia. Aby podawać, zdejmij obręcze patelni i ustaw serniki na talerzach.