Makaron z makaronem kremowym sosem pomidorowym
Makaron z makaronem kremowym sosem pomidorowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 1131 kalorii, 49g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 5,93 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka cebuli, bulion warzywny, pomidory w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 97%. Spróbuj Makaron z kremowym sosem pomidorowym i szpinakiem, Wegański makaron z kremowym sosem pomidorowym, oraz Kremowy Pomidorowy Sos Do Makaronu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą gotuj makaron aż do al dente.
Tymczasem w blenderze lub robocie kuchennym puree pieczona czerwona i żółta papryka, tofu, pasta pomidorowa, bulion warzywny, ocet balsamiczny i włoska przyprawa. Odstawić.
Płaszcz średni saute patelni z sprayem do gotowania. Cebulę, czosnek i szparagi gotować na średnim ogniu do miękkości, o 5 protokół.
W razie potrzeby dodać wodę, aby zapobiec przywieraniu. Wymieszać grzyby; gotować 3 do 5 minut, lub aż grzyby będą miękkie i miękkie. Wymieszać z sosem tofu, pomidorami, czarnym pieprzem.
W razie potrzeby dodaj gorącą pastę chili. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i podgrzej.
Makaron wrzucić z sosem i podawać z parmezanem.