Makaron z kukurydzą i jarmużem

Makaron z kukurydzą i jarmużem
Makaron z kukurydzą i jarmuż może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 596 kalorii, 21g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli koszernej, masło, płatki pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Makaron Z Grillowaną Kukurydzą I Czarną Kapustą, Mój makaron dietetyczny Spiralizowany: Pieczony kurczak i makaron z cukinią z jarmużu, oraz Tydzień Makaronu: Makaron Z Jarmużu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odciąć ziarna kukurydzy z kolb i przenieść do miski, a następnie zeskrobać kolby z tyłu noża nad miską, aby wyodrębnić płyn; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Włóż kolby kukurydzy do dużego garnka i napełnij wodą; doprawić solą. Przykryć i doprowadzić do wrzenia, następnie dodać makaron i gotować zgodnie z zaleceniami etykiety; rezerwy 1 szklanka wody do gotowania makaronu, a następnie odcedzić. Odrzuć kolby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
W międzyczasie podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w holenderskim piekarniku lub garnku z grubym dnem na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
4
Dodać połowę grzybów w jednej warstwie i gotować, niezakłócony, aż złoty, 4 do 5 minut. Doprawić solą, wymieszać i kontynuować gotowanie do miękkości, o 5 Więcej minut; przenieść do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Dodać kolejne 2 łyżki oliwy z oliwek do garnka i powtórzyć z pozostałymi grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Przenieś do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek, czosnek i płatki pieprzu do garnka; gotować, mieszając, aż czosnek będzie miękki, 1 do 2 protokół. Jarmuż wymieszać i doprawić solą. Przykryć i gotować, aż zwiędną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
JarmużJarmuż
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Dodać ziarna kukurydzy, grzyby, szalotki i masło. Gotować, mieszając, aż masło stopi się i mieszaninę ogrzewa się przez około 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
9
Dodaj makaron i 1/2 szklanki zarezerwowanej wody do gotowania makaronu; gotować, mieszając, aż do ogrzania przez, 1 do 2 Więcej minut, dodając więcej wody do gotowania w razie potrzeby poluzować SOS. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
10
Zdjęcia Anna Williams
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia70
Magazyn