Makaron z kozim serem, cytryną i szparagami
Makaron z kozim serem, cytryną i szparagami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 439 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz smukłe szparagi, makaron rotini), oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Makaron Z Kozim Serem, Cytryną I Szparagami, Szparagi, Kozi Ser I Cytrynowy Makaron, oraz Makaron z kozim serem, cytryną i szparagami.
Instrukcje
Makaron gotować w dużym garnku z wrzącą słoną wodą, aż stanie się prawie miękki, mieszając, około 7 minut.
Dodaćsparagi i gotować, aż makaron będzie miękki, alestill jędrne do gryzienia, o 3 minuty dłużej.
W międzyczasie połączyć olej, skórkę cytryny izsypany estragon w dużej misce. Coarselycrumble w kozim serze.
Odcedzić makaron i szparagi, rezerwując1 szklankę płynu do gotowania.
Dodaj gorący makaron, szparagi i 1/4 szklanki zarezerwowanego gotowania do miski z mieszaniną sera. Tossto płaszcz, dodając więcej reserved cieczy, jeśli suche.Doprawiamy makaron do smaku solą i pieprzem.
Przełożyć na płytkie talerze.
Dekoruj gałązkami tarragonu.