Southwestern Quinoa Tabbouleh
Przepis Southwestern Quinoa Tabbouleh może zaspokoić swoje pragnienie middl Wschodniej w okolicy 1 godzina. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 358 kalorii, 13g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz miętę, sól, kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czarną fasolę można śledzić to danie główne z Deser z czarnej fasoli i słodkich ziemniaków jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pikantny Południowo-Zachodni Tabbouleh, Południowo-Zachodnia Sałatka Tabbouleh, oraz quinoa tabbouleh.
Instrukcje
Rozgrzej grill do Wysokiej, a następnie obniż ciepło do średniego.
Umieść poblano i jalapeo na grillu i piecz, aż Skórki czernieją, 5 do 7 minut na stronie. W tym samym czasie umieść kukurydzę bezpośrednio na grillu i grilluj, aż ziarna będą tylko kolorowe, 4 do 5 minut na ćwierć obrotu kolby.
Usuń paprykę i kukurydzę z grilla.
Niech papryka ostygnie w papierowej torbie; niech kukurydza ostygnie Na Zewnątrz.
Umieść gotowaną komosę ryżową w dużej misce.
Dodaj fasolę, pomidory, sok z 1 cytryny, jicama, szalotki, olej, i zioła.
Pokrój grillowaną kukurydzę z kolb i dodaj ją do miski quinoa. Skórkę z obu papryk obrać czerniejącą skórką.
Usuń nasiona, błonnik i łodygi, i pokroić w kostkę obie papryki.
Dodaj paprykę do miski quinoa.
Składniki wrzucić do miski razem bardzo dobrze, i dodać sól (to zajmie sporą ilość) i pieprz do smaku.
W razie potrzeby dodaj sok z drugiej cytryny.
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;