Southwestern Quinoa Tabbouleh

Southwestern Quinoa Tabbouleh
Przepis Southwestern Quinoa Tabbouleh może zaspokoić swoje pragnienie middl Wschodniej w okolicy 1 godzina. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 358 kalorii, 13g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz miętę, sól, kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czarną fasolę można śledzić to danie główne z Deser z czarnej fasoli i słodkich ziemniaków jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pikantny Południowo-Zachodni Tabbouleh, Południowo-Zachodnia Sałatka Tabbouleh, oraz quinoa tabbouleh.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do Wysokiej, a następnie obniż ciepło do średniego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Umieść poblano i jalapeo na grillu i piecz, aż Skórki czernieją, 5 do 7 minut na stronie. W tym samym czasie umieść kukurydzę bezpośrednio na grillu i grilluj, aż ziarna będą tylko kolorowe, 4 do 5 minut na ćwierć obrotu kolby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Usuń paprykę i kukurydzę z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Niech papryka ostygnie w papierowej torbie; niech kukurydza ostygnie Na Zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
KukurydzaKukurydza
5
Umieść gotowaną komosę ryżową w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Komosa Ryżowa GotowanaKomosa Ryżowa Gotowana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Dodaj fasolę, pomidory, sok z 1 cytryny, jicama, szalotki, olej, i zioła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
PomidorPomidor
JicamaJicama
FasolaFasola
ZiołaZioła
SokSok
CytrynaCytryna
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Pokrój grillowaną kukurydzę z kolb i dodaj ją do miski quinoa. Skórkę z obu papryk obrać czerniejącą skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Usuń nasiona, błonnik i łodygi, i pokroić w kostkę obie papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
NasionaNasiona
9
Dodaj paprykę do miski quinoa.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
10
Składniki wrzucić do miski razem bardzo dobrze, i dodać sól (to zajmie sporą ilość) i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
11
W razie potrzeby dodaj sok z drugiej cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
CytrynaCytryna
12
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.
13
artykuł var
14
Typ_27_data = {};
15
artykuł
16
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn