Makaron Z Klopsikami Z Indyka
Makaron z klopsikami z indyka może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Za $3.3 za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 29g białka, 25g tłuszczu i w sumie 638 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis z Foodnetwork ma 5 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, sól koszerną, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Z łyżką wynik 82%, to danie jest spektakularne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Makaron z Mozzarellanem i klopsikami z indyka, Makaron z klopsikami z indyka i Bocconcini, oraz Wiosenny makaron Pesto z klopsikami z indyka.
Instrukcje
Zagotuj duży garnek osolonej wody.
Dodaj makaron i gotuj zgodnie z zaleceniami etykiety, dodając broccolini podczas ostatnich 2 minut gotowania. Zarezerwuj 1 szklankę wody do gotowania, a następnie odcedź makaron i brokuły. W międzyczasie rozwałkuj kiełbasę na około 20 małych klopsików.
Rozgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj klopsiki i gotuj, od czasu do czasu obracając, aż się zrumienią i ugotują, 5 do 6 minut.
Odcedź na ręcznikach papierowych.
Wylej wszelkie krople z patelni, a następnie dodaj pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek, czosnek, płatki czerwonej papryki i 1/2 łyżeczki soli. Gotuj na średnim ogniu, mieszając, 1 minutę.
Dodaj makaron, brokuły i klopsiki.
Ubij jajko z zarezerwowaną wodą do gotowania w małej misce, następnie dodaj na patelnię i mieszaj, aż sos lekko zgęstnieje. Dopraw solą i pieprzem. Podziel makaron na miski.
Posyp serem i skrop oliwą z oliwek.
Zdjęcia: Christopher Testani