Makaron z kiełbasą i warzywami
Makaron z kiełbasą i warzywami może być właśnie tym daniem głównym, którego szukasz. Za 2,48 USD za porcję ten przepis pokrywa 31% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 4 osób. Jedna porcja zawiera 643 kalorie , 38 g białka i 14 g tłuszczu . Udaj się do sklepu i kup pieczarki, pomidory w puszce, pieczarki i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. 13 osób uznało ten przepis za pełen smaku i sycący. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 25 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje świetną ocenę Spoonacular wynoszącą 93% . Podobne przepisy to One Soup, Two Ways: Chunky Vegetables and Cream Of Vegetables , Pasta With Roasted Vegetables & Greek Olives oraz Broccoli, Sausage and Fresh Basil Pasta .
Instrukcje
Ugotuj penne zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Tymczasem w holenderskim piekarniku gotuj kiełbasę i pieczarki na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedź. Wymieszaj z pomidorami; doprowadź do wrzenia.
Dodaj szpinak; smaż i mieszaj, aż szpinak zwiędnie.
Odcedź makaron i dodaj go do mieszanki z indykiem.
Posyp serem; zdejmij z ognia. Przykryj i odstaw, aż ser się rozpuści.