Makaron Z Groszkiem I Ziemniakami
Słodki Pean i ziemniaczany makaron wymaga około 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 486 kalorii. Mieszanka ziemniaków Yukon gold, koszerna sól i pieprz, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Sprawdza się jako niedrogie danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest dobre. Podobne przepisy to Makaron Ze Słodkich Ziemniaków, Kremowy Makaron Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Makaron Z Słodkich Ziemniaków I Czerwonej Papryki.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Makaron odsączyć, wrzucić do garnka i wymieszać z 4 łyżkami oleju. Podczas gdy makaron gotuje, umieść ziemniaki w dużym garnku, przykryj zimną wodą i gotuj na wolnym ogniu.
Dodać 1 łyżkę soli i gotować do miękkości, o 12 protokół. Obetnij groszek. Gdy ziemniaki mają 2 minuty do gotowania, dodaj groszek do garnka.
Warzywa odcedzić i przenieść do garnka z makaronem. Wymieszać szalotki, 1/4 szklanki parmezanu, pozostały olej, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Podzielić na poszczególne miski i top z pozostałym parmezanem.