Makaron Z Czerwoną Papryką
Makaron z czerwoną papryką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, czosnek, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 19 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podczas gotowania makaronu, płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; dodać olej.
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodać czosnek i rozmaryn; gotować, ciągle mieszając, 2 minuty.
Dodać pieczoną paprykę czerwoną i kolejne 3 składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 do 6 minut lub aż lekko zgęstnieje. Odstawić i ogrzać.
Aby służyć, umieść 1 filiżankę makaronu na każdym z 4 indywidualnych talerzy do serwowania. Na wierzchu po 1 szklance mieszanki pieprzu.
Każdą porcję posypać 2 łyżkami sera.