Makaron Z Cukinią I Miętą
Makaron z cukinią i miętą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 589 kalorii. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, cukinia, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron pesto bazyliowe z cukinią i miętą, Makaron Farfalle z cukinią, miętą i migdałami, oraz Smażona cukinia + mięta i pistacjowe Pesto Pappardelle makaron dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło z oliwą z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać szalotki, i smażyć 2 protokół.
Dodaj cukinię; smażyć 5 minut lub aż cukinia będzie miękka. Wymieszać mielony czosnek i gotować 1 minutę.
Wymieszaj sok z cytryny, skórkę z cytryny, sól koszerną i świeżo zmielony czarny pieprz. Wrzucić gotowany makaron, świeża mięta, orzechy włoskie i parmezan.
Tuż przed podaniem posypać serem feta.