Makaron Z Burakami I Serem Pleśniowym
Makaron z burakami i serem pleśniowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.41 za porcję. Jeśli masz sok pomarańczowy, grubą sól i mielony pieprz, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis od Martha Stewart Ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Ze Szparagów, Marynowanych Buraków I Sera Pleśniowego, Sałatka z buraków, ciecierzycy, ogórków i sera pleśniowego, oraz Sałatka z serków palmowych z burakami i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.
Umieścić buraki w naczyniu do pieczenia 9-na-13-cala; dodać 1/2 szklanki wody. Naczynie szczelnie zamknąć folią.
Buraki piec do miękkości po przekłuciu czubkiem ostrego noża do parkowania, 45 minut do 1 godziny.
Ostudzić 10 minut. Używając ręcznika papierowego, zetrzyj skóry. Buraki pokroić w kliny.