Warzywna Zupa Serowa
Warzywna Zupa serowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 460 kalorii, 17g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka masła, cebula, california-mieszanka warzyw, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Warzywna Zupa Serowa I, Obfita zupa serowo-warzywna, oraz Kremowa Zupa Warzywno-Serowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu, podsmażyć cebulę na maśle do miękkości. Wymieszać z mąką do wymieszania. Stopniowo dodawać mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Wymieszać z bulionem i warzywami. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut, aż warzywa będą chrupiące-miękkie. Wymieszać z serem cheddar i sosem serowym; gotować, aż się ogrzeje i ser się rozpuści.