Makaron Toskański
Toskański makaron może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 240 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 67 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sos pomidorowy, pomidory z puszki, cukinia i / lub squash, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest świetne. Spróbuj Toskańska Wołowina I Makaron, Jeden Garnek Toskański Makaron Z Kurczakiem, oraz Toskański makaron z kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory, sos pomidorowy, cukier i przyprawy wymieszać w średnim rondlu. Zagotować na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować 20 minut.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cukinię, grzyby i cebulę; gotować i mieszać 4 protokół lub aż warzywa będą miękkie-chrupiące. Sos pomidorowy wymieszać z warzywami.
W międzyczasie ugotuj makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Umieścić makaron w misce.
Dodać mieszankę warzywną; dobrze wrzucić.
W razie potrzeby posypać rozdrobnionym parmezanem.