Makaron Soba z Chardą Szwajcarską-Miso Pesto

Makaron Soba z Chardą Szwajcarską-Miso Pesto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu Soba ze szwajcarskim Pesto Chard–Miso. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 16G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.92 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać sól koszerna, marchew, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron Soba z rosołem Miso, Miso-glazurowane przegrzebki z makaronem Soba, oraz Makaron Soba z Miso-Glazurowanym Tofu i warzywami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek mocno osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu. Tymczasem przyciąć końce z łodyg chard i odrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odciąć łodygi u podstawy liści i pokroić w poprzek na 1/4-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazaBaza
3
Umieścić w małej misce i odstawić. Liście ułożyć i grubo posiekać; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać liście chard i czosnek do wrzącej wody, mieszać do połączenia, i blanszować, aż liście są po prostu zwiędłe i miękkie, o 2 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść liście i czosnek do robota kuchennego wyposażonego w mocowanie ostrza (jest OK, jeśli część z blanszowanej wody dostanie się do robota kuchennego). Zarezerwuj garnek i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
GarnekGarnek
5
Dodać pastę miso i ocet do robota kuchennego i doprawić pieprzem. Proces, aż do uzyskania gładkiej pasty, zatrzymując się i skrobanie po bokach miski w razie potrzeby, w sumie około 2 minut. Zostaw pesto chard w robocie kuchennym.Powrót wody w garnku do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MisoMiso
OcetOcet
PieprzPieprz
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
GarnekGarnek
6
Dodaj makaron soba, wymieszać, aby je oddzielić, i gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania lub aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron SobaMakaron Soba
7
Odcedzić makaron w durszlaku i spłukać pod zimną wodą, aż ostygnie. Z makaronem jeszcze w durszlaku, skropić 1 łyżeczką oleju i wrzucić do herbu; odstawić.Garnek osuszyć, dodać pozostałą 1 łyżkę oleju i podgrzać na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
GarnekGarnek
8
Dodaj zarezerwowane łodygi chard i marchew, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące-miękkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MarchewMarchew
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
9
Wyjmij garnek z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Dodaj zarezerwowane makaron soba i chard pesto do garnka i wrzucić do połączenia i równomiernie płaszcz wszystko z pesto. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Makaron SobaMakaron Soba
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
11
Przenieść do miski i udekorować wodorostów, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wodorosty MorskieWodorosty Morskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn