Makaron Roquefort
Makaron Roquefort może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 10g białka, oraz 24g tłuszczu. Jeśli masz krem, rosół podstawa, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Makaron Roquefort, Cheeseburgery Roquefort, oraz Roquefort Quiche.
Instrukcje
Przygotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, dodając do wody podstawę rosołu i olej.
W międzyczasie roztopić masło na dużej patelni ciężkiej na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i podsmażyć 5 do 7 minut lub do miękkości. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i mieszać w ser Roquefort, ciągle mieszając, aż ser się stopi.
Zdjąć z ognia i wymieszać z kwaśną śmietaną, aż do wymieszania i wygładzenia.
Wrzucić razem sos serowy Roquefort i gorące gotowane makaron jajeczny.
Dodaj do smaku przyprawiony pieprz.