Przepis Indian faszerowane ziemniaki jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ta przystawka ma 165 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz Serrano chile, kokos, laska cynamonu, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Indyjskie Przyprawione Ziemniaki, Pikantne Indyjskie Ziemniaki, oraz Bakłażan Faszerowany Z Przyprawami Indyjskimi.
Instrukcje
1
Połącz kokos i sodę oczyszczoną w misce i dobrze Wrzuć.
Dodać 2 szklanki kolendry i następne 4 składniki; dobrze wymieszać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
3
Za pomocą melona baller, miarka otwór na środku każdego ziemniaka. Wypchaj środek każdego ziemniaka mieszanką kokosową, zachowując pozostałą mieszankę kokosową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Melon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon Baller
4
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.