Makaron piernikowy z pieczonym indykiem
Makaron piernikowy z pieczonym indykiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $8.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 93g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 621 kalorii. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, zieloną cebulę, makaron soba i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak piernikowy z makaronem, Makaron Udon z piernikiem Bok Choy, oraz Sticky pork with gingered noodles & kale dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj grzyby, posiekaną cebulę, i marchew; smażyć 3 protokół.
Dodaj imbir; smażyć 1 minutę. Wymieszać hoisin i 1 łyżkę sosu sojowego.
Dodać bulion i makaron; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 8 minut lub aż makaron są zrobione, często mieszając.
W dużej misce umieścić kapustę i indyka.
Dodać mieszaninę makaronu do mieszaniny indyka; wrzucić delikatnie do herbu. Wymieszaj pozostałą 1 łyżkę sosu sojowego i zieloną cebulę.