Makaron jajeczny z groszkiem i brązowym masłem
Makaron jajeczny z groszkiem i brązowym masłem wymaga ok. 21 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz sok z cytryny, sól, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Linguine Z Przegrzebkami, Brązowym Masłem I Groszkiem, Brązowa butter sole z groszkiem i małż, oraz Makaron jajeczny z masłem z dyni i szałwią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić i odstawić.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj czosnek; smażyć 2 minuty lub aż czosnek jest lekko rumiane.
Dodaj ugotowany makaron, groszek i pozostałe składniki; gotować 2 do 3 minut lub aż do dokładnie ogrzanego.