Słodka i pikantna sałatka z kapusty z kandyzowanymi orzechami włoskimi
Słodka i pikantna sałatka z kapusty z kandyzowanymi orzechami włoskimi może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 2,18 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 663 kalorie. Jeśli masz ser gorgonzola, sok z cytryny, popękany pieprz i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Azjatycka łosoś rukola Napa kapusta sałatka Mango z kandyzowanymi orzechami włoskimi, Sałatka z pieczonych słodkich ziemniaków z kandyzowanymi orzechami włoskimi, oraz Sałatka ze słodkich ziemniaków Quinoa z wiśniami, kozim serem + kandyzowane orzechy włoskie.
W średniej wielkości rondlu zagotuj wodę, cukier i orzechy włoskie. Gotować przez 1 minutę, a następnie odsączyć płyn z orzechów włoskich. Rezerwy 2 łyżki syropu orzechowego.
W dużej misce, dodać kapustę, rzymskie, kiełki fasoli, pomarańcze, wiśnie i ser. Top z orzechami włoskimi i wymieszać z żądaną ilością cytrynowo-tymiankowego Vinaigrette.